Coming soon

"Na baru s Masarykem" - autorova připravovaná novela. Již brzy i na Vašem nočním stolku.

úterý 26. března 2013

ŇADRA NA MÍRU

Toho dne bylo na úřadech spadajících pod Ministerstvo zdravotnictví nezvykle rušno. Naštěstí se tato akce plánovala s předstihem několika měsíců, tudíž vše plynulo tak, jak mělo. Stovky mužů čekaly v řadě, žmoulaly v ruce lékařská potvrzení a horlivě mezi sebou diskutovaly. 

Od nového roku totiž vešel v účinnost zákon, který dovolil mužům upravit ňadra svých zákonných manželek k obrazu svému. Manželkám bylo odepřeno právo se proti rozhodnutí mužů odvolat. Osvobozeny byly svobodné ženy, ženy mladší 18 let a ženy starší více než 65 let. Pokud žena zažádala o rozvod po dobu manželství, měl manžel i přesto výhradní právo na změnu poprsí dle jeho představ.

Řady mužů na úřadech stály ve dvou zástupech. Jeden zástup "plusáků", kteří svým ženám nechali prsa zvětšovat a ve druhé řadě zástup "mínusáků", kteří vyžadovali opačnou úpravu. Ženy pro ně měly společný název a to stádo "hnusáků" a ostatní podobně znějící synonyma. Samozřejmě se našla skupinka podívínů protestujících proti novému zákonu, vesměs to byli  nezadaní závistivci nebo submisivní podpantofláci.

"Tak na kolik to dáváš?" ptá se rozjařený mladý muž svého kolegy v řadě za sebou.

"Zvětšujeme to z dvojek na trojky," upřesňuje mu plán kolega, ,,nechci tu moji tak trápit, víš jaký je to nápor na záda?"

"Tak to já žádný záda neřeším," s úsměvem mu oponuje, ,,klidně ať je vozí i na dvoukoláku, zvedáme to z jedniček na pětky!"  

"Plusáci nemají nikdy dost, co?! křičí muž z tábora mínusáků. 

"Hledějc, ať jsou ticho," křičí plusák, ,,užijte si ty Vaše veverčí uši, jo!"

Takto probíhala výměna mužských názorů několik týdnů, až do doby, než byla "upravena" poslední manželka. Ovšem je potřeba zmínit, že v tomto období došlo ke zvýšenému počtu úmyslných a vědomých vražd mužů jejich manželkami. Statistici a novináři pro toto období vymysleli terminus technicus "Půlrok vraždících ňader!"

K překvapení došlo u většiny navrhovatelů zákona, již počítali s tím faktem, že klesne procento spáchaných nevěr. Naopak. Muži, kteří měli doma obdařenější manželky a jimž nechali upravit prsa na menší velikost, opět vyhledávali ženy s větším poprsím a opačně.

Jak už to životě lidském bývá, k moci se po volbách dostala opoziční strana, převážně tvořena "něžným pohlavím"! Asi každý z Vás lehce odvodí, jaký zákon týkající se mužů prosadily mezi prvními.

Žádné komentáře:

Okomentovat