Coming soon

"Na baru s Masarykem" - autorova připravovaná novela. Již brzy i na Vašem nočním stolku.

neděle 17. března 2013

DOKTOR LÁSKA

Davy fotografů a novinářů netrpělivě vyhlíží, až se otevřou vstupní dveře České televize na Kavčích horách. Dnes má novinářská obec od svých šéfredaktorů zadán jediný úkol. Být první, kdo získá fotografii na titulku nebo nejlépe alespoň krátké vyjádření od MUDr. Theodora Lásky pro své deníky. 

Celosvětově uznávaný lékař, jenž zběhnul ve 3o letech od neurologie, věnující se partnerským vztahům, sklízí úspěchy nejen v České republice, ale prakticky po celém světě. Zní to až neuvěřitelně, ale za jeho 15 letou praxi má 100% úspěšnost vyřešených případů a spokojených klientů. Jeho služeb využívají také nejslavnější filmové hvězdy, politici, kteří chtějí urovnat vztahy se svými manželkami, podnikatelé, prostě všichni. Mezi jeho pracovní úspěchy lze uvést příkladem jména takových párů, jakými jsou manželé Clintonovi, jejichž vztah utrpěl téžké rány během aféry "Monica Lewinsky", dále udobřil hereckou dvojici Ashtona Kutchera s Demi Moore, či na domácí české scéně duo Bartošová - Rychtář.

Laická ani odborná veřejnost netuší, co se skrývá za samotným úspěchem doktora Lásky. "Je to dar od pána Boha, myslím na něj ve svých modlitbách!" uvedl pro média papež František. Kterákoliv dvojice navštíví "ordinaci doktora Lásky", odchází ruku v ruce bez pokračujících hádek a šarvátek, s výrazy  zamilovaných adolescentů.

"Rozhovor už skončil, za chvíli je tady!" vykřikne redaktor na svého kameramana. Novináři se agresivně tlačí k hlavnímu chodu. Skandující doktorovy fanynky vytahují pečlivě připravené transparenty s nápisy "Vem si mě Lásko" nebo například "Lenka + Láska = VŠL".

 "Prosíme o volný prostor a průchod k automobilu pro pana doktora Lásku!" nabádá dav doktorova ochranka. 

"Pane doktore, pane doktore!" překřikují se novináři. 

Doktor Láska se přede dveřmi svého automobilu otáčí a oznamuje novinářům:"Jak jsem již uvedl před malou chvílí v rozhovoru pro Českou televizi, nyní pracovně odlétám do Indie, Severní Koreji a Spojených států, po návratu uspořádám velkou tiskovku, kde Vám velice rád odpovím na všechny vaše dotazy."

"Tak kam pojedeme pane doktore?" ptá se řidič doktora. 

"První to vezmem do kanceláře pro kufry a pak na letiště, Mirku." odpovídá mu doktor tichým hlasem.

"Jo, pane doktore, abych nezapomněl, Miluška, vaše sekretářka vám vzkazuje, že v ledničce máte oblíbené chlebíčky z Emy a tady máte ještě před odletem podškrábnout nějaký papíry." vyřizuje mu vzkaz řidič Mirek.

Doktor Láska otevírá složku s dokumenty a pečlivě čte řádek po řádku. Odcvakne kryt na svém psacím peru, zhluboka se nadechne a podepíše své rozvodové papíry.

Žádné komentáře:

Okomentovat