Coming soon

"Na baru s Masarykem" - autorova připravovaná novela. Již brzy i na Vašem nočním stolku.

neděle 12. května 2013

ŽENA S CHUTÍ DO ŽIVOTA


Zvuk bublajícího motoru okolí naznačuje, že právě přijela domů. Dálková světla zhasla. Sousedé z vedlejších domů ji nenápadně sledují zpoza oken. Muži s obdivem, ženy se závistí jim vlastní.


Sundává si helmu. Prohodí si své dlouhé vlnité vlasy. Rudá rtěnka zdobí její vášnivé rty. Rozepíná si černou koženou bundu, zpod  které jí kouká černé tílko a plná ňadra. Z obrysu jejich kožených kalhot lze na první pohled poznat její nádherná postava.


Před měsícem si splnila svůj velký sen. Z ušetřených peněz si koupila motorku Harley – Davidson, na které jezdí prakticky denně. Při jízdě poslouchá její oblíbenou muziku, pokaždé jinou. Mezi oblíbené patří píseň s názvem „Born to be wild“ a „Go to California“ od Roba Zombieho. 


Ráda projíždí neznámou krajinou a uvědomuje si pocit volnosti, který jí může dát jen jízda na motorce. V tu chvíli si užívá naplno všechny emoce, vůně i příjemně vanoucí vítr. Usmívá se. Miluje svůj život a sebe. Přemýšlí, jaké tetování zvolí tentokrát. 


Když vchází s úsměvem do svého domu, míří rovnou do koupelny. Opláchne se, smyje rudou rtěnku a přehodí přes sebe župan. Cestou do ložnice políbí své dvě spící děti a zhasne lampičku svému muži, který usnul při psaní jedné z jeho povídek. 


Je šťastná.

Žádné komentáře:

Okomentovat