Coming soon

"Na baru s Masarykem" - autorova připravovaná novela. Již brzy i na Vašem nočním stolku.

úterý 25. června 2013

ZAKÁZANÉ OVOCE


Zavřela dveře a klíč nechala uvnitř zámku.

On stojí tiše za ní. Líbá ji na šíji a pomalu jí vyhrnuje černou sukni tak, aby mohl vidět její krásný zadek. Když spatřil černá tanga, místnost se stala těsnější. Ona se k němu vzrušeně otáčí  čelem, aby jej mohla políbit. Přitlačí ji ke dveřím a nadzvedne její levé stehno, zatímco ona mu rozepíná pásek a lehce stáhne kalhoty. Prostorem se ozývají čím dál hlasitější vzdechy a typický zvuk spojených rtů.

"Pojď na stůl!" špitne své milence mezi polibky, což mu ona potvrdí úsměvem.

Prozatím dvě navzájem blízká těla se rychle přesouvají. On odhodí tričko na zem a pozoruje její křivky, zatímco ona si stahuje kalhotky a sedá si s roztaženýma nohama na stůl.

"Strč mi ho tam!" řekla drze a skousla si spodní ret.

Vlhká a tvrdý. Patrně nejlepší kombinace všech dob. Šampaňské s jahodou, Fish & chips, nebo Dolce & Gabbana, by se před touto kombinací stydlivě krčily v koutě.

Na delší předehry není čas ani chuť. Opakované pohyby společné touhy umožňují volný průchod jejich fantaziím. 

"Šukej mě, ty hajzle!" vykřikne na něj, zatímco se jednou rukou opírá o hranu stolu, druhou mu přistane facka na jeho tvář. Po chvíli si opře chodidla o jeho hruď, on pevně chytne její kolena a modlí se za stabilitu stolu.

Nábytek v místnosti dostává jiný rozměr, takovou reklamní kampaň nemá ani IKEA. On se přesouvá na židli, ona nasedá na něj. Pevně ji drží za boky, sleduje poskakující prsa a drze vyplazený jazyk. Na chvíli musí zavřít oči, aby oddálil vyvrcholení, které je sice tak trochu cílem, ale ještě to vše nechce ukončit. Vezme si její ňadro do úst. Ona přebírá dominanci pohyby zkušené klisny. Po chvíli si vezme do úst zase ona jeho.  

"Zezadu?" zeptá se.
"Zezadu." odpoví ona.

Opře se o širší parapet u okna, z kterého je možný výhled na ulici a netrpělivě čeká, až se on chopí příležitosti. Po chvíli šíp zasáhne terč.

"Chyť mě za vlasy!" přikáže mu ona, což ho vyruší od pohledu na její vystrčený zadek a touhou ji držet za ňadra.

"Bože, ty máš tu prdel!" hlesl.

Když zahlédla manžela čekajícího v autě, podstatně to urychlilo její orgasmus, který on vždy pocítil jako lehké, vibrující chvění jejího klína. 

"Už taky budu!" vysunul šíp a zakončil společný tvůrčí dialog na její zadek a část zad.

Zatímco se on oblékal, ona využila jednu z možností papírových kapesníků. Když byli oba oblečeni a stabilizovaní, otevřela dveře a důsledně zkontrolovala, zda na dlouhé chodbě nikdo nestojí. 

"Můžeš," řekla mu při loučení a políbila ho, ,,a na zítřek se nauč hospodářskou situaci v Asii!"

"Ano, paní učitelko!" odpověděl.

Žádné komentáře:

Okomentovat